POINTPOTENTIAL.FI SERVICE WILL CLOSE AT THE END OF 2017

PointPotential.fi recruiting service will be closed for good at the end of 2017 (15th December). The closing decision is based on the low utilization rate of the service, as well as operational and financial aspects associated with the maintenance of the service. For companies offering work placements and internships, online forms can be found on the educational institutions websites.

Close
Kieli / Language: FI | EN Text size: A A A sitemap
Osumia.fi - more than you could expect
Search with a keyword
Search jobs
Nature of work
Work practice/teaching practice
Summer work/temporary posts/casual work
Other short-term employment (less than 12 months)
Other employment (more than 12 months)
Thesis/diploma work
Project work/commissioned research
Entrepreneurship
Education
Humanistic and communications field
Educational field
Arts and culture
Economy/Business
Social science
Science
Information technology
Technology, transport and logistics
Building technology
Natural resources and environment
Social science and health
Physical education
Travel, nutrition and home economics
Clothing field
Work task
Installations, reparations and industrial maintenance
Customer service
Office and management tasks
ICT/telecommunications
Library and information work
Teaching, training and guidance
Transport and logistics
Culture and arts + performing arts
Design and crafts
Physical education and youth work
Agriculture and forestry
Marketing and advertising
Travel, hotel and restaurant work
Sales work
Purchasing tasks/acquisition
Bank and insurance activities
Building/HVAC/properties
Cleaning and maintenance of properties
Social work
Planning and evaluation tasks
Financial administration
Industrial and production work
Health care and rehabilitation work
Security and guarding tasks
Research and development tasks
Communications and media
Environment and chemistry
Entrepreneurship
Other tasks

Sähkö- automaatiosuunnittelija

Start time for the work: Sopimuksen mukaan

Application period ends: 13.10.

Job location: Helsinki

Employer: Academic Work

Oletko sähkö- tai automaatioinsinöörin alku, joka haluaa startata uransa alansa johtavassa yrityksessä? Oletko kiinnostunut suunnittelutehtävistä meriteollisuuden parissa nähden kättesi jäljen telakoilla ympäri maailmaa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa Helsingin Vuosaareen. Tässä tehtävässä pääset kehittymään kokeneempien parissa ja saat samalla jalkasi oven väliin monipuoliset uramahdollisuudet tarjoavaan asiakasyritykseemme. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua tehtävää, joten laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista sähkö- ja automaatiosuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään laivojen propulsiojärjestelmien modernisaatioprojektien parissa. Toimit sähkö- ja automaatiosuunnittelijana vastaten esimerkiksi jo operoivista laivoista ja jäänmurtajista. Vastaat niin kontrollisysteemien kuin käyttöliittymien suunnittelusta. Työnkuvaasi kuuluvat myös testaus ja käyttöönotot telakoilla sekä projektidokumentointi- ja raportointi. Saat mahdollisuuden toimia projekteissa, jotka ovat keskimäärin noin vuoden mittaisia ja arvoltaan 100 000 - miljoona euroa. Tässä tehtävässä pääset myös matkustamaan ympäri maailmaa käyttöönottovaiheessa.

Työtehtäviisi kuuluu:

-laivojen propulsiojärjestelmien sähkö- ja automaatiosuunnittelu (kontrollisysteemit ja käyttöliittymät)
-testaus ja käyttöönotot telakoilla ympäri maailman
-projektidokumentointi- ja raportointi

Tämä tehtävä on loistava mahdollisuus uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörin alulle päästä kartuttamaan osaamistaan kokeneempien opastuksella. Asiakasyrityksemme on johtavia sähkö- ja automaatioteollisuuden toimijoita ja tarjoaa mielenkiintoisia uramahdollisuuksia meriteollisuuden saralla!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimämme henkilö on vastavalmistunut tai valmistumassa oleva sähkö- tai automaatiotekniikan korkeakouluopiskelija (AMK/DI). Sinulla on hyvät perustaidot sähkösuunnittelusta sekä PLC-ohjelmoinnista. Ideaalihakijallamme on kokemusta teollisuusympäristöstä ja/tai asennuksista esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta. Sinulla on hyvä käsitys suunnittelutyökaluista ja omaat hyvät MS Office-taidot. Olet oma-aloitteinen tekijä, jolla ei mene sormi suuhun ongelmien edessä sekä tulet hyvin toimeen tiimissä. Omaat myös suunnittelussa vaadittavan loogisen ja systemaattisen ajattelutavan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-sähkö- tai automaatiotekniikan korkeakoulutausta
-hyvät perustaidot sähkösuunnittelusta ja PLC-ohjelmoinnista
-kokemusta teollisuusympäristöstä/asennuksista esim. kesätöiden kautta
-hyvä käsitys suunnittelutyökaluista
-hyvät MC Office-taidot
-oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen työote
-looginen ja systemaattinen ajattelutapa
-sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta meriteollisuuden parista tai tuntemusta laivojen propulsiojärjestelmistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Vuosaari, Helsinki Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.09.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.

Contact information

+358 106 80 56 03

Nature of the work task

  • Other employment (more than 12 months)

The field for the students of which the task is meant

  • Information technology
  • Technology, transport and logistics

Task area for the vacancy / thesis

  • ICT/telecommunications
  • Planning and evaluation tasks
  • Industrial and production work

The educational institute for the students of which the task is meant

  • University of Jyväskylä
  • JAMK University of Applied Sciences

To search listing

 

 

Osumia.fi © 2011 Confidentiality | CMS - Base C6
Jyväskylä ammattikorkeakoulu (en) Humak University of Applied Sciences Jyväskylän yliopisto Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus Vipuvoimaa EU:lta Euroopan unioni